Postopix crema, 15 gIn stoc

Cremă ce îmbunătățește aspectul vînătăilor și ajută la dispariția acestora după intervenții dermatologice sau de chirurgie estetică.
  • 284.00 MDL
Producător Life Science Investments Ltd
Forma Crema
Rețeta Nu
Țara producător Franța
Volum 15g
Codul produsului: 000029

Ce sunt vînătăile după intervenții chirurgicale? 

Procedurile estetice pot cauza traumatisme tesutului, iar sîngele se scurge din vasele de sînge. Astfel de efecte nedorite pot fi jenante, pot afecta stima de sine și viața socială. 

Care sunt opțiunile pentru vînătaile după intervenții chirurgicale?

Singura opțiune este de a ajuta organismul să resoarbă mai rapid sîngele și să reducă inflamația la locul traumatismului. 

Crema POSTOPIX conține o combinație unică de extract vegetal/ din alge, care îmbunătățește circulația în țesuturile lezate, și extract din Quassia, ale cărui proprietăți antiinflamatoare au fost demonstrate. 

În ce tipuri de proceduri poate fi utilizată crema POSTOPIX? 

Crema POSTOPIX poate fi folosită după procedurile de chirurgie estetică și dermatologică, precum chirurgia sînului, blefaroplastie, rinoplastie, liposucție, injecții cu fillere sau cu toxina botulinică, mezoterapie sau terapia cu laser. Poate fi folosită cu succes și dupa proceduri de chirurgie vasculară ți flebologie. 

Instrucțiuni de utilizare : Pentru cele mai bune rezultate, începeți să folosiți POSTOPIX cremă imediat după intervenția chirurgicală. Aplicați de două ori pe zi, dimineața și seara, și masați bine pînă la absorbția completă în piele. Utilizați POSTOPIX cremă pînă la dispariția completă a vînătăilor. Puteți aplica machiaj după absorbția completă a POSTOPIX cremă în piele. 

Atenționări: Doar pentru uz extern. Nu aplicați pe pielea lezată. Evitați contactul cu ochii și mucoasele. A nu se lăsa la îndemîna copiilor. 

Prezentare: tub de 15 g.