QUASIX gel + Quasix crema SPF 30 In stoc

Quasix Gel pentru ten gras și Quasix cremă protectoare, SPF 30  

  • 280.00 MDL

    748.00 MDL

Producător Life Science Investments Ltd
Forma Gel + Cremă
Țara producător Franța
Volum 30 g + 30 g
Codul produsului: 000053
Quasix Gel pentru ten gras și Quasix cremă protectoare, SPF 30  

Indicații:
Roșeața difuză sau localizată a feței. 

Frecventă și benignă, înroșirea feței (numită și eritroză facială) afectează în special nasul și obrajii.  

La început trecătoare cu pusee congestive, această colorare tinde apoi să fie permanentă, iar pielea devine pătată, cu pustule, din cauza dilatării permanente a vaselor de sînge. Această congestie cronică duce la senzația de usturime și arsură și la apariția roșeții pielii. 

Eritroza cutanată apare și se agravează sub influența unor factori externi diverși, precum expunerea la soare, schimbări bruște ale temperaturii, alimentația picantă, băuturi fierbinți sau alcoolice, emoții și stres.
Mai frecventă în cazul pielii sensibile și deschise la culoare. Eritroza cutanată se agravează de obicei cu vîrsta, dacă nu este tratată corect. 

Quasix se bazează pe acțiunea sinergică a 4 ingrediente active: 
  • Extractul din Quassia (Quassia amara) are proprietăți de purificare a pielii, benefice în special cînd roșeața este permanentă și însoțită de papule și/sau pustule. În plus, extractul din Quassia este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatoare și antioxidante. 
  • Nicotinamida (vitamina B3) este un inhibitor puternic al inflamației și ajută la menținerea în stare bună a barierei pielii. 
  • Glicerina este un agent de umectare ce permite reținerea apei în piele.
  • Sorbitolul ajută la menținerea hidratării optime a pielii. 

Mod de utilizare: Doar pentru uz extern. Aplicați un strat subțire de gel de două ori pe zi pe zonele afectate, pe pielea curată și uscată. Puteți aplica machiaj după ce produsul 
s-a absorbit complet.