Astenor Perform Nr 16, gelIn stoc

Astenor Perform susține performanța musculară. Eficient în suprasolicitarea fizică și intelectuală. Menține sănătatea cardiometabolică

  • 248.00 MDL
Producător Biessen Pharma
Forma 20 fiole x 10 ml
Rețeta Nu
Țara producător Franța
Codul produsului: 000009

Malat de citrulină 2730 mg   

Magneziu  213 mg

16 plicuri ,gel oral cu aromă de merișoare GATA DE BĂUT


Magneziul contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului nervos și a sistemului muscular, contribuie la metabolismul energetic normal și echilibrul electrolitic.

Malatul de citrulină este o formă a citrulinei care asigură o absorbţie îmbunătăţită. Citrulina este un aminoacid care intervine în ciclul ureei și are rol in producția de oxid nitric. Malatul este o sare a acidului malic care intervine în metabolismul energetic al sistemului muscular.

Instrucțiuni de utilizare: Doza recomandată este de 3 plicuri pe zi, timp de minimum 10 zile. Rupeți plicul și beți gelul oral. Poate fi administrat adulților și copiilor peste 6 ani. Nu are efect dopant, poate fi utilizat in timpul competițiilor sportive (conform reglementărilor anti-doping la data fabricației).

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Astenor Perform nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor mici. 

Păstrare: A se păstra la loc uscat și ferit de lumină.