Eqbiota, Nr 30Temporar indisponibil

Supliment alimentar cu lactobacilli ce favorizează echilibrarea florei intestinale .
  • 346.00 MDL
Producător Biessen Pharma
Forma Capsule
Țara producător Spania
Volum 30 capsule
Codul produsului: 000012
Temporar indisponibil

Ce este Eqbiota IBS?

Eqbiota este un supliment alimentar cu lactobacilli (bacterii benefice), care combină două suşe de Lactobacillus plantarum (CECT 7484 si 7485) şi o suşă de Pediococcus acidilactici (CECT 7483), protejate de patentul WO 2011/092261 A1.

Fiecare capsulă vegetală con ine minimum 3 x 10 UFC combinând cele trei suşe :

  • Lactobacillus plantarum CECT 7484 : 1 x 10 UFC
  • Lactobacillus plantarum CECT 7485 : 1 x 10 UFC
  • Pediococcus acidilactici CECT 7483 : 1 x 10 UFC


Pentru ce se recomandă Eqbiota IBS?

Eqbiota favorizează echilibrarea florei (microbiotei) intestinale şi meținerea funcției intestinale normale. Microbiota intestinală este formată din milioane de bacterii care se dezvoltă în intestinul gros şi care au rol important în diferite procese ziologice. Microbiota intestinală poate alterată de factori externi precum medicamentele sau stresul, dar şi de anumite afec iuni, precum sindromul de intestin iritabil, caracterizat de durere abdominală, disconfort, balonare şi tranzit intestinal alterat (diaree, constipatie).


Instrucțiuni de utilizare

Adulți şi copii peste 6 ani: 1 capsulă pe zi, preferabil după micul dejun. Pentru cele mai bune rezultate, luați Eqbiota IBS timp de minimum 6 săptămâni.

Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat şi un mod de viață sănătosă. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe cutie si blister.


Păstrare

A se păstra la temperaturi sub 25 C, la loc uscat şi ferit de lumina directă. A nu se păstra la frigider.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.