Marimer decongestionant cu uleiuri esențiale Nas foarte înfundat, 20 ml sprayIn stoc

  • 198.00 MDL
Producător Gilbert Laboratoires
Forma Spray
Rețeta Nu
Țara producător Franta
Codul produsului: 101001

Marimer decongestionant nazal este un spray cu apă de mare 100% naturală, bogată în sărurui minerale si oligoelemente marine.Desfundă nasul prin efectul osmotic și faciliteză eliminarea secrețiilor nazale datorită concentarției hypertonice.

Astfel desfundă nasul, il purifică, eliminînd mucusul încărcat cu bacterii și viruși, și conferă o senzație de prospețime și de respirație nazală eliberată. Sistemul său de protecție antibacterian protejează compoziția de contaminările externe.

Compoziție

Apă de mare (63%), extract hidroglicerinat din propolis, uleiuri esentiale de mentă de cămp, mușețel roman și eucalipt globulus, ulei de ricin polioxilat 40, acid citric, citrat de sodiu. Fără conservanți, fără decongestionant medicamentos.

Prezentare

Flacon ficropulverizator 20 ml. Pompă nazală dozatoare cu sisteme de protectie antibacterian ( aproximativ 200 pulverizări).

Indicații

Spray-ul Marimer decongestinant nazal este recomandat adulților și copiilor peste 3 ani pentru decongestinarea nasului înfundat, în special în caz de răceală, rinofaringită și rinită alergică. Poate fi folosit de femeile însărcinate sau care alăptează.

Posologie

1-2 pulverizări, de 3 ori pe zi în fiecare nară, la nevoie.

Mod  de utilizare

-Scoateți  capacul protector

-Întroduceți cu grijă aplicatorul în nară, apasînd pe pompă.

-repetați pentru cealaltă nară.