Floral'aise, Nr 20 capsule In stoc

Capsule orale pentru confortul intim
  • 190 MDL
Producător Biessen Pharma
Forma capsule
Rețeta Nu
Țara producător Franța
Volum 20 capsule
Codul produsului: 000038

Confortul intim poate fi afectat în numeroase moduri: metode contraceptive (medicamente, dispozitive intrauterine…), igienă excesivă, lenjerie intimă din materiale sintetice sau prea strâmtă sau raporturi sexuale. În plus, schimbările naturale din corpul femeilor, precum menopauza sau slăbirea mecanismelor naturale de apărare, pot, de asemenea, să afecteze echilibrul intim.

Confortul feminin este asigurat datorită unei duble protecții: mucoasa vaginală și flora vaginală naturală, care conține, în special,lactobacili.

Floral’aise conține lactobacili și vitamina A, o formulă special concepută pentru menținerea confortului intim feminin. Substațele sale bioactive sunt reprezentate de o sușă naturală de lactobacili și vitamina A, care contribuie la menținerea sănătății membranelor mucoase.

Ingrediente: Lactobacillus caseirhamnosus Lcr35®; capsula: hipromeloză, dioxid de titan ; agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal;vitamina A / acetat de retinol. Conține proteine din lapte. Fără gluten, fără hormoni.

Recomandări de utilizare :
1 capsulă pe zi timp de 20 de zile. Floral’Aise acționează asupra mecanismelor naturale ale corpului. Este recomandat în cure de 2-3 luni, pentru beneficii de lungă durată. Utilizați concomitent cu produsul uzual de igienă. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat și un mod de viață sănătos.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A se citi prospectul cu atenție înainte de utilizare.

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

A se păstra la temperaturi sub 25C.