Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Navigarea pe www.biessen-pharma.md și plasarea unei comenzi către site-ul biessen-pharma.md implică acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile site-ului.


Navigarea (vizitarea si/sau rezervarea produselor dorite) acestui site implică acceptarea termenilor si condițiilor de utilizare prezentate în cele ce urmează. Accesați sistematic această pagină, pentru a consulta ultima versiunea reactualizată a Acordului. Ne rezervăm dreptul de a modifica în mod unilateral Acordul, în orice moment, în conformitate cu Regulile și Condițiile specificate aici, iar continuarea accesului sau utilizarea de către Dvs. a acestui site reprezintă acceptarea Acordului actualizat sau modificat.. Dacă nu acceptați termenii si condițiile expuse în acest document, nu folosiți site-ul biessen-pharma.md și serviciile oferite prin intermediul lui. Cea mai recentă versiune a acestui document poate fi găsită accesînd link-ul „Termeni și Condiții” aflat la sfîrșitul paginilor site-ului.


DATE DE IDENTIFICARE 

“BIESSEN PHARMA“ SRL

Sediul: str. Calea Basarabiei, 54, Chisinau, Moldova

Magazin online www.biessen-pharma.md

Tel : +(373) 22 208971


COPYRIGHT

Întregul continut al site-ului www.biessen-pharma.md– imagini, ilustrații, texte, grafice, icons, fotografii, clipuri audio/video, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea “BIESSEN PHARMA“ SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală si industrială .Folosirea fară acordul companiei “BIESSEN PHARMA“ SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


ACCESUL LA INFORMAȚIILE DE PE SITE

“BIESSEN PHARMA“ SRL garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.biessen-pharma.md si nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor “BIESSEN PHARMA“ SRL   fară acordul prealabil scris al acesteia. Toate produsele software utilizate pentru a oferi serviciile noastre și/sau utilizate pe site-ul www.biessen-pharma.md și drepturile de proprietate intelectuală ,publicate pe site aparțin “BIESSEN PHARMA“ SRL  , furnizorilor sau providerilor săi.


DISPOZIȚII GENERALE

Regulile și condițiile specificate pot fi modificate periodic și sunt aplicabile tuturor serviciilor, furnizate online, prin e-mail, telefon sau pe orice dispozitiv mobil. Vă prezentam toți termenii, condițiile și observațiile .Prin accesarea sau utilizarea în orice mod a acestui site sunteți de acord să acționați în limitele acestora. Citiți cu atenție !


DESCRIEREA PRODUSELOR

Toate produsele sunt originale iar conținutul site-ului a fost elaborat in conformitate strînsă cu reprezentanții mărcilor care se găsesc pe site sau a furnizorilor autorizați. “BIESSEN PHARMA“ SRL  nu iși asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția Societații de catre reprezentanții fiecarei mărci. Totuși s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate erorile care pot apărea din editarea electronică sau manuală a informațiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului fară notificare prealabilă de către producatori.


CONDIȚII DE UTILIZARE SI GARANȚII

Informatiile publicate corespund realitații la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. “BIESSEN PHARMA“ SRL  scaneaza periodic site-ul și serverele pentru depistarea virușilor, însă nu garanteaza că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la biessen-pharma.md sunt făra viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial daunator. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, “BIESSEN PHARMA“ SRL  fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.


“BIESSEN PHARMA“ SRL  nu este răspunzătoare de erorile sau scăpări care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. “BIESSEN PHARMA“ SRL  nu acordă nici un fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui site.


În cazul în care aveţi întrebări sau careva nelămuriri, ne puteți contacta la numărul de telefon:


Tel : +(373) 22 208971