Politica de confidențialitate

Dacă folosiți site-ul www.biessen-pharma.md, sunteși răspunzator pentru actualizarea, păstrarea confidențialității și a protecției datelor dumneavoastră personale și a parolei de acces. Dumneavoastră sunteți direct răspunzător pentru a restricționa accesul altor persoane la calculatorul pe care îl folosiți pentru accesul pe contul www.biessen-pharma.md. În cazul în care suspectați că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veți notifica imediat “BIESSEN PHARMA“ SRL   pentru a bloca accesul la cont si a vă genera cît mai rapid un nou set.


Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora, incluzînd fară a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializarii lor, blocarea accesului, etc., vor fi pedepsite conform legii.


Informaţia despre vizitatorii site-ului (adresa IP, numele domenului, tipul browserului şi sistemul de operare, data şi ora vizitei, etc) se colectează şi se păstrează în scopul evidenţii statisticii vizitărilor. Această informaţie este publică, astfel “BIESSEN PHARMA“ SRL   nu poartă răspundere pentru divulgarea acesteia. Informaţia personală despre vizitatorii acestui site (nume, prenumele, adresa, e-mail, etc) nu se colectează şi nu se păstrează fără acordul utilizatorului.


CONDIȚII DE RETURNARE

Clienții pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire fară penalităti. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. “BIESSEN PHARMA“ SRL  va restitui contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data returnării produsului. Suma restituită cît și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

NOTA! Cumpărătorul este obligat să verifice produsele la momentul ridicării acestora.


În cazul în care aveţi întrebări sau careva nelămuriri, ne puteți contacta la numărul de telefon:

Tel : +(373) 22 208971