Login or create an account
Closetext_returning_customer
text_i_am_returning_customer
Login or create an account
CloseCoșul Dvs.
text_account_already
Contul dvs. a fost creat!
Multumim pentru inregistrare Biessen Pharma!
Veți fi notificat prin e-mail imediat ce contul dvs. personal este activat de către administrația magazinului.
Dacă aveți întrebări, contactați administratorul.
Ieșire
Ați fost deconectat de la contul dvs. personal.
Coșul dvs. de cumpărături a fost salvat. Acesta va fi restabilit la următoarea intrare în contul dvs. personal.
Quasix SPF30 cremă, opțiune de succes în tratamentul rozaceei
Ce este rozaceea?
Rozaceea (sinonim: boala rozelor, blestemul celţilor) este o dermatoză inflamatorie a tegumentului feței, observată, de obicei, la persoane de vârstă medie (35-55 ani), mai frecvent la femei, și caracterizată printr-un polimorfism lezional vast.
De unde provine denumirea maladiei?
Denumirea maladiei provine de la Rosaceae, o plantă / o floare larg răspândită în natură. Astfel, familia Rosaceae include circa 3200 de specii. În Republica Moldova şi România cresc aproximativ 250 de specii.
Care sunt cauzele maladiei?
Principalii factori, incriminați în declanșarea rozaceei, sunt:
a) neuro-vasculari (reactivitatea accentuată a plexului nervos facial versus reglajul defectuos al circulaţiei venoase faciale, ultimul fiind determinat de disfuncţia endoteliului vascular + unele dereglări în sistemul de coagulare a sângelui;
b) alimentari și digestivi (declanșarea / agravarea maladiei după consumul de alimente picante, fierbinți; asocierea frecventă cu patologia gastro-intestinală – gastrite, duodenite, colecistite, pancreatite etc.);
c) infecțioși (Demodex folliculorum, Helicobacter pylori, flora stafilococică, Klebsiella rhinoscleromatis);
d) imuni (acumularea / depozitarea de imunoglobuline şi complement la joncţiunea dermo-epidermică);
e) climatici (temperaturile prea ridicate sau prea joase amplifică dezechilibrul neuro-vascular existent) etc.
Cum se manifestă tabloul clinic?
Sub aspect clinic, leziunea eruptivă primară este eritemul, la început tranzitor, apoi permanent, acompaniat sau nu de teleangiectazii. Ulterior, pe măsura agravării clinice, se dezvoltă leziuni inflamatorii majore – papule și pustule, iar în fazele tardive, în special la bărbați, sunt posibile manifestări de tip hipertrofic – rinofima, otofima, gnatofima.
De ce este dificil tratamentul rozaceei?
Există mai multe obstacole / dificultăți în tratamentul acestei maladii. În primul rând, este o dermatoză multifactorială, puzzle-ul etiopatogenic variind de la un pacient la altul. În al doilea rând, are o evoluție îndelungată, cronică, cu multiple interconexiuni de ordin somatic, neurologic etc. Chiar și așa, tratamentul este dificil, dar nu imposibil.
Care este soluția cea mai populară la ora actuală?
Din păcate, nu există un medicament minune, capabil să estompeze definitiv boala. Știința, însă, nu stă locului. Având drept călăuză motto-ul ”Magia naturii mai aproape de tine”, Compania Life Science Investments (LSI) recomandă Quasix SPF30 cremă, care are la bază două ingrediente esențiale: a) Quassia extract sau extract din amargo / lemn amar (o plantă care crește în pădurile tropicale din America de Sud) și b) nicotinamidă sau vitamina B3. Conjugate împreună, acestea asigură un efect remarcabil antiinflamator, antioxidant, antibacterian, antiparazitar, antiiritativ și antiroșeață. Având și factor de protecție solară, produsul este binevenit mai ales în perioada cu insolație abundentă, primăvara și vara.