Astenor Energy 10ml Nr20, sol. buvabilăIn stoc

Astenor Energy Supliment alimentar cu aminoacizi. Energizant și tonic

  • 263.00 MDL
Producător Biessen Pharma
Forma Solutie
Rețeta Nu
Țara producător Portugalia
Codul produsului: 000006

Astenor Energy conține aspartat de arginina,vitamina B6, biotina și magneziu, care contribuie la metabolismul energetic normal, cât și la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. Este util in stări de slăbiciune, stres (suprasolicitare fizică sau psihică), convalescenţă pentru reducerea oboselii şi extenuării, optimizarea funcţiilor organismului (hepatice, cardiovasculare și renale), revigorarea şi tonifierea organismului şi îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Aspartatul de arginină include doi aminoacizi (arginina si acidul aspartic) și intervine în ciclul ureei, ajutand la eliminarea amoniacului din organism. Arginina este un aminoacid esențial la copii (nu poate fi produs în organism și se obține exclusiv prin aport exogen) și semiesential la adulți (poate fi produs în organism, dar în cantitate insuficientă și necesită și aport exogen).  

Vitamina B6 și magneziul contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

De asemenea, vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Ingrediente : apă, L-aspartat de L-arginină; citrat de magneziu; corector de aciditate: acid citric monohidrat; conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; îndulcitori: aspartam, ciclamat de sodiu, zaharină sodică; clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), coloranți: E 102 și E124; D-biotină.

Mod de utilizare :

Copii de peste 11 ani și adulți : 1-2 fiole pe zi, la mesele principale. Conținutul unei fiole (10 ml) poate fi consumat direct sau diluat în apă.

 Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat și un mod de viață sănătos.

Poate fi utilizat de persoanele cu diabet zaharat întrucât nu conține zahăr. 

Persoanele cu insuficiență renală gravă trebuie sa utilizeze cu precautie Astenor Energy.

Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte specialistul înainte de a utiliza Astenor Energy.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Conține o sursă de fenilalanină (aspartam),  E102 și E124, care pot afecta negativ activitatea copiilor și atenția acestora.

Contraindicat în caz de fenilcetonurie.

A nu se utiliza în caz de alergie la oricare dintre ingrediente. Anumite ingrediente, în special coloranții (E 102 și E124) pot interacționa cu acidul acetilsalicilic.

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.  

A se păstra la temperaturi sub 25C, la loc uscat și ferit de lumina directă.