Sodermix crema, 15gIn stoc

Crema folosita în afecțiuni precum fibroza, cicatricile cheloide și procesele de hiperkeratinizare.
  • 233 MDL
Producător Life Science Investments Ltd
Forma Crema
Rețeta Nu
Țara producător Franța
Volum 15 g
Codul produsului: 000037
Pielea este supusă unor mecanisme toxice legate de prezența radicalilor liberi, în special în afecțiuni precum fibroza, cicatricile cheloide și procesele de hipercheratinizare.

De asemenea, factori des întîlniți, precum poluarea, fumul de țigară, reziduurile toxice, sau factori particulari, cum sunt expunerea excesivă la soare sau radioterapia, generează radicali liberi la nivelul pielii și determină afecțiuni ale pielii. 
Antioxidanții sunt substanțe care previn formarea acestor radicali liberi și mențin și refac starea fiziologica a pielii.

Proprietăți: SODERMIX are un mecanism de acțiune inovator, prin capacitatea sa de a reface nivelurile fiziologice de radicali liberi din celulele pielii. SODERMIX conține un ingredient vegetal activ patentat, bogat în antioxidanți, în special superoxid-dismutază și catalază. 
Microcapsulele din formula sa conțin și protejează ingredientul vegetal activ, care este eliberat după aplicarea pe piele. 

Mod de utilizare : SODERMIX trebuie aplicat de două ori pe zi pe zona afectată. După absorbția completă în piele, puteți aplica o crema de îngrijire obișnuită sau machiaj. 

Prezentare: cremă în tub de 15 g.