Sodermix patch Nr 2In stoc

Plasture folosit atât pentru prevenția, cît și pentru tratamentul și reducerea cicatricilor.
  • 356 MDL

    445 MDL

Producător Life Science Investments Ltd
Forma Plasturi
Rețeta Nu
Țara producător Franța
Volum 2 buc
Codul produsului: 000036

Sodermix plasture este format dintr-o spumă bielastică de poliuretan și un material dermo-compresiv care acționează prin presiune și masajul pielii (fără leziuni) pe cicatrice hipertrofice (recente sau nu) și cheloide.

 Indicații:

Previne și reduce cicatrice keloide și hipertrofice.

Reduce cicatrice post chirurgicale, cezariene și  provenite din arsuri.

Proprietăți:

Sodermix plasture combină în modul său de acțiune 4 proprietăți          

Reduce inflamația: acest lucru este posibil deoarece plasturele Sodermix conține în interiorul masei sale emplastice EXTRA SOD Superoxid dismutază vegetală(SOD) încapsulată - extrasă din roșia verde.

Reduce cicatricele prin acțiunea de comprimare: matricea plasturului Sodermix acționează prin presiune și masajul pielii ( fara leziuni) pe cicatrice hipertrofice ( recente sau nu) și cheloide.

Asigură hidratarea : Plasturele conține acid hyaluronic care ajută  la reducerea perioadei de refacere a pielii datorită proprietăților sale filmogene si hydratante.

Ocluzie, blocare: Matricea plasturului Sodermix permite o semiocluzie, care nu este completă și, prin urmare, evită riscurile de infecție sau macerare sub plasture, chiar și atunci când este umed.

Instrucțiuni de utilizare:

Tăiați pansamentul la dimensiunea convenabilă. Curățați și îndepărtați cu grijă zona cicatricei, astfel încât pansamentul să adere mai bine .Îndepărtați stratul protector și așezați pansamentul pe cicatrice, asigurându-vă, după o presiune ușoară, că marginile sunt lipite bine de piele. Lăsați plasturele să acționeze timp de minim 8 ore și maxim de 24 ore, apoi înlocuiți-l cu un plasture nou. Pentru a îndepărta plasturele, dezlipiți-l cu grijă, utilizînd apă sau un emolient (ulei) dacă este necesar.

 Precauții de utilizare:

Pentru uz extern. De unică folosință. Plasturele trebuie utilizat pe pielea curată și uscată, fără leziuni. A nu se lăsa la îndemîna copiilor. 

Prezentare:

2 plasturi  hidroactivi, elastici, 20cm x 12cm.