Marimer Inhalatii unidose 2,2%, 5ml Nr 30In stoc

Soluție hipertonică sigură care eliberează căile respiratorii și decongestionează mucoasa bronșică încă din prima zi de viață
  • 215 MDL
Producător Gilbert Laboratoires
Forma Solutie
Rețeta Nu
Țara producător Franța
Volum 5 ml
Codul produsului: 000019

Marimer Inhalații 2,2% este soluția hipertonică sigură care eliberează căile respiratorii și decongestionează mucoasa bronșică încă din prima zi de viață prin:
  • Asigurarea dezobstrucției căilor respiratorii prin efect osmotic
  • Stimularea regenerării mucoasei bronșice  datorită oligoelementelor din apa de mare
  • Fluidizarea și eliminarea excesului de mucus.
Marimer Inhalații 2,2% este o soluție sterilă de apă de mare hipertonică. Compoziția sa naturală este recomandată sugarilor, copiilor și adultilor pentru a hidrata și calma căile respiratorii în caz de nas înfundat, disconfort obstructiv, respirație șuierătoare sau tuse cronică. Acțiunea osmotică a Marimer Inhalații ajută la fluidizarea și eliminarea excesului de mucozități prin mobilizarea secrețiilor prin căile respiratorii. Marimer Inhalații contribuie la restabilirea confortului respirator și la îmbunătățirea calității vieții. Marimer Inhalații poate fi folosit în inhalații sau în terapie cu aerosoli.

Compoziție:
100% apă de mare diluată hipertonică și sterilă (echivalent a 22 g/l de săruri).

Indicații:
Marimer Inhalații este destinat utilizării în inhalații sau terapie cu aerosoli pentru îmbunătățirea funcției respiratorii (dificultăților de respirație), mai ales la pacienții care suferă de fibroză chistică, bronșiolită acută sau boală pulmonară obstructivă cronică (BPOC). Această soluție salină hipertonică 2,2% poate fi folosită în nebulizatoare ce folosesc tehnologia compresiei aerului.  

Mod de administrare:
Este indicată o unidoză de 5 ml pentru fiecare sesiune de terapie cu aerosoli sau inhalații. Utilizați 1 unidoză de 2-4 ori pe zi in funcție de intensitatea simptomelor și de indicațiile medicului dumneavoastră.

Instrucțiuni de utilizare:
Detașați o unidoză și deschideți-o prin învârtirea părții superioare. Turnați soluția de inhalații în nebulizator. Utilizați nebulizatorul conform instrucțiunilor de utilizare furnizate împreună cu acesta.

Precauții:
A nu se injecta. Respectați instrucțiunile de utilizare ale nebulizatorului.
A nu se amesteca cu alte medicamente.

Atenționări:
A nu se folosi în caz de hipersensibilitate la apa de mare. A nu se utiliza la nou-născuții prematuri.
Condiții de păstrare: Prezentarea în unidoză este de unică utilizare. Nu utilizați o unidoză deja deschisă sau deteriorată din cauza riscului de contaminare bacteriană rapidă. Nu folosiți după data de expirare înscrisă pe unidoză. NU LĂSAȚI LA ÎNDEMÂNA ȘI VEDEREA COPIILOR.

Prezentare:
30 unidoze x 5 ml