Quasix crema 30 g, SPF 30In stoc

Cremă protectoare anti-roșeață
  • 119.00 MDL

    374.00 MDL

Producător Life Science Investments Ltd
Forma Crema
Rețeta Nu
Țara producător Franța
Volum 30 g
Codul produsului: 000030
Indicații:
Roșeața difuză sau permanentă a feței. Trebuie utilizat în timpul zilei sau în caz de expunere solară. Factor înalt de protecție solară. 

Frecventă și benignă, înroșirea feței (numită și eritroză facială) afectează în special nasul și obrajii. 
La început trecătoare cu pusee congestive, această colorare tinde apoi să fie permanentă, iar pielea devine pătată, cu pustule, din cauza dilatării permanente a vaselor de sînge. Această congestie cronica duce la senzația de usturime și arsură și la apariția roșeții pielii. 
Eritroza cutanată apare și se agravează sub influența unor factori externi diverși, precum expunerea la soare, schimbări bruște ale temperaturii, alimentația picantă, băuturi fierbinți sau alcoolice, emoții, stres...
Mai frecventă în cazul pielii subțiri și deschise la culoare, eritroza cutanată se agravează de obicei cu vîrsta, dacă nu este tratată corect. 
Quasix se bazează pe acțiunea sinergică a 4 ingrediente active: 
  • Extractul din Quassia (Quassia amara) are proprietăți de purificare a pielii, benefice în special cînd roșeața este permanentă și însoțită de papule și/sau pustule. În plus, extractul din Quassia este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatoare și antioxidante. 
  • Nicotinamida (vitamina B3) este un inhibitor puternic al inflamației și ajută la menținerea în bună stare a barierei pielii. 
  • Glicerina este un agent de umectare ce permite reținerea apei în piele.
  • Sorbitolul ajută la menținerea hidratării optime a pielii. 

Mod de utilizare: Doar pentru uș extern. Aplicați în strat subțire de cremă de două ori pe zi pe zonele afectate, pe pielea curată și uscată. Puteți aplica machiaj după ce crema
s-a absorbit complet. 
Prezentare: tub PE de 30 g.